Mirjam Lith mesologie
Ik ben Mirjam Lith en woonachtig in Beverwijk.

In 1998 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut-Mensendieck en daarna heb ik enkele jaren gewerkt als waarnemer en in mijn eigen praktijk. Daarnaast heb ik jarenlang zwangerschapscursussen en groepslessen gegeven aan mensen met astma en COPD. Ik heb dit werk altijd met veel plezier gedaan.

Interesse in de natuur heb ik altijd gehad, maar de natuurgeneeskunde bleef iets wat ver bij mij
vandaan stond - totdat ik er met mijn gezin en familie zelf mee in aanraking kwam. Op dat moment ging er een nieuwe wereld voor mij open. In de complementaire geneeswijze vond ik oplossingen voor problemen waar de westerse geneeswijze geen antwoord had. Maar ik bleef het jammer vinden dat er geen verbinding was tussen de reguliere geneeswijze en de complementaire (natuur)geneeswijzen.
Ook miste ik de wederzijdse erkenning.

Toen de mesologie op mijn pad kwam, was ik er direct door geboeid: eindelijk werden de reguliere, westerse en de complementaire geneeswijze geÔntegreerd en gecombineerd tot een evenwichtig geheel.
In 2010 ben ik daarom begonnen met de vijfjarige opleiding tot mesoloog.

De mesologie geeft mij een brede kijk op de mens. Waar ik als oefentherapeut al geleerd had breed te kijken, is mijn visie nu nog ruimer en rijker.

In mijn aanpak als mesoloog zoek ik die ruimte en dat evenwicht ook weer voor mijn patiŽnten, maar vooral ook samen met hen.
Hoe je kijkt maakt wat je ziet
en min of meer wat je doet of laat.
Ynze Stapert
06-25188854
Mirjam Lith Mesologie
Copyright © 2015 by "MirjamLithMesologie"  ∑  All Rights reserved  ∑  Telefoon: 06-25188854