Behandeling en prijzen

Voorafgaand aan het eerste gesprek krijg je een vragenlijst toegestuurd, die je thuis op je gemak kunt invullen en die je vr het eerste consult naar me terugstuurt.

Een consult duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. In die tijd bespreken we de vragenlijst en zal ik verder lichamelijk onderzoek doen, bijvoorbeeld aan je pols en je tong. Dit is een onderzoeksmethode die afkomstig is uit de Ayurveda en de Chinese geneeskunde. Daarnaast doe ik buikonderzoek, dat gericht is op beweeglijkheid van de organen. Zo nodig kijk ik ook naar je gewrichten en je huid.

Tevens doe ik een electro fysiologisch onderzoek, waarbij ik de huidweerstand van 80-100 acupunctuurpunten op je handen en voeten meet. Hierbij worden geen naalden gebruikt.

Aan het einde van het consult stel ik een behandelingsplan op met adviezen over je voeding of leefstijl, gebruik van homeopathische middelen, supplementen zoals vitaminen, mineralen of kruiden en andere aanbevelingen. Zo nodig verwijs ik je door naar je huisarts, specialist of een andere therapeut.

Na 4-8 weken plannen we een vervolgafspraak.

Behandeling


Tarief


Mesologie gaat uit van de kracht van mensen
Eerste consult mesologie: 105,-
Consult mesologie: 95,-
Kinderen tot en met 11 jaar: 77,- (50 tot 60 minuten)

In sommige situaties zal ik voorstellen een kort vervolgconsult in te plannen.
Kort vervolg consult 52,-
Aan het eind van de behandeling kan betaald worden per PIN of contant (alleen gepast).
Uiterlijk twee werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor de afspraak kun je de afspraak kosteloos annuleren of verzetten. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Consulten bij een mesoloog worden vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Neem contact op met je zorgverzekeraar met vragen over vergoeding.
Ik ben aangesloten bij de NVVM/RM, VBAG en RBCZ.
Mirjam Lith Mesologie
06-25188854
Copyright 2015 by "MirjamLithMesologie"    All Rights reserved    Telefoon: 06-25188854